Friday, October 4, 2013

Tilannetiedotus Seppo Lehto fb-profiilikuvasta toistaiseksi 4.10.2013: Puoluejohtaja gruppenfuhrer Timo Soini heilaa juutalaisten kansanmurhan kunniaksi yhdessä kansallissosialisti Eero Heinäluoman kanssa?

Tilannetiedotus Seppo Lehto fb-profiilikuvasta toistaiseksi 4.10.2013: 
Puoluejohtaja gruppenfuhrer Timo Soini heilaa juutalaisten kansanmurhan kunniaksi yhdessä kansallissosialisti Eero Heinäluoman kanssa? 

Tämä lienee tulkinta, kun näin ko. tahot halpahintaisten komuhinurien tapaan tulkitsevat Seppo Lehdonkin tervehdykset? http://eurovaalit.blogspot.com

Ylen monikulttuuriset Waffen-SS-taistelujoukot valmiustilassa seksimagneetti ahterissaan?
USA:n täsmäheilausta ja luontokuva Viidakon Ykän luontokirjasta:

Kommunismin yli 100 miljoonan uhria kunnioitetaan näin Eero Heinäluoman tapaan. Ihme kun on vielä eduskunnassa levittämässä komuvalheita?
Sitten tunnettu lippuvala / kansalaisuusvala hailaus USA:sta jota harrastettiin jo paljon ennen NSDAP-aikaa:Joten pankaas taas heilaten rakkaat komuhinurit siellä ilta-sanomien ja iltalehden toimituksissa, sekä muissa maakunnallisissa takatuupparikonttoreissanne?


-------------------------------------------

Politruggi eero heinäluoman tarjoama muki on punatrollien kusta, gruppenfuhrer timo soini otti ja joi 

---------------------------------

Toki muistamme, että yhtä hulvattoman mielivaltaisesti kuin saksalaisiin, niin koiriinsa, kieleensä kohdistettiin sellaista vainoa ja sensuuria ettei tosi ja vielä jo rauhan tultua. 

Meidän pitää muistaa, että ko. toimet tekivät voittajavaltiot juristeineen Saksalle, ei meille. 

Meidän ei pitäisi alistua meillekin vääryyttä tehneiden valtioiden houreisiin. Eduskunta ei edusta moraalia ja selkärankaa niin kauan kuin eduskunta ylenkatsoo sotasyyllissyystuomioiden purkua, sekä ei ota esille miehitettyjen alueiden palautusta, vaikka jopa putin lähetti aikoinaan onnittelut 2000 ensimmäisestä rajasopimuksestamme 14.10.1920 Tarton rauhasta. 
Se voitaisiin tulkita aloitteeksi aluepalautuksille. Halonen ei asiaan kajonnut 


Heilaamisesta: Kuva ei valehtele? Käsi pystyssä niin minulla kuin Timo Soinilla? 

Missä ero? Toista nimitellään julkisesti natsiksi toinen jopa vielä tämä leimaaja. 

Kyllä minun tervehdykseni on aina yhtä vilpitön moro, näin Tampereella minua piip-pigmentin omaavat ja mustalaisetkin tervehtivät, sekä vanhuksista nuorisoon kun pyöräilen kaupungin kaduilla

Seppo Lehto kansakunnallinen morottaja / heilaaja:

Suomi suomalaisille merkeissä olematta kansallissosialisti, demari tai kommunisti. Ei ole Mersua, eikä Ladaa.

-----------
http://eurovaalihuumoria.blogspot.fi/
-------------------------------------------------------
My photo

Tamperelainen humanisti ja ihmisoikeusaktivisti Seppo Lehto yrittää valistaa kansaa eri keinoin mustaakaan huumoria ohittamatta ja väistämättä vaikka musta tulevaisuus vyöryy päällee yhä uusin pahoinpitelyin, raiskauksin, murhin, perusoikeuksiemme loukkauksin jne.


Seppo Lehto kannattaa Laura Huhtasaarta Suomen uudeksi presidentiksi. 

Näin tehkää tekin ja valistakaa läheisiänne mustan tulevaisuuden ja islamin kiroista kansantaloudellemme, tulevaisuudellemme, turvallisuudellemme jne


-------------------------

-----------------------------------

1 comment:

 1. Moni huoli poistuu kun russakka poistuu loisimasta alueiltamme, maksaa mittavat ryöstösaalit takaisin + maksaa myös laittomasta miehityksestään, sekä tuhotöistään alueillamme kuten Ukrainalle, Georgialle ja Japanille etc ,) Suurin "puolue" on äänestämättömät.
  Vielä ihmetellään alhaisia äänestysprosentteja?
  Miten kommarit eroavat näistä VKK, sinimusta liike ymv joilla tärkeää on Suomen pitäminen Ryssän kytkyssä liittoutumattomana, ilman Naton huoltovarmuutta ja aseistusta liittoutumisen kautta?
  Suomen puolueet ovat toistensa kopioita imitoivat yleensä kenen kieli pidemmälle ulottuu russakan perseeseen.
  https://Miehitetyt-alueet-takaisin.blogspot.com
  Oppikaa saatana toimimaan toisin ;)
  Seppo Lehto eduskuntavaaliehdokas Tampere

  ReplyDelete